EMPRESA MUNICIPAL D'URBANISME DE LLEIDA, SL contacte castellano
La Paeria
QUÈ ÉS L'EMU? PERFILS DE CONTRACTANT (LICITACIONS) PLA DE BARRIS OFICINA LOCAL D'HABITATGE PARLEM-HO AQUÍ DOSSIER DE PREMSA

Presentació     Òrgans de govern     Informació econòmica     Informació de la plantilla     Formulari de contacte
Façana del Canyeret © Jordi Clariana
Façana del Canyeret © Jordi Clariana

L’Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida SL (EMU de Lleida SL) som una entitat constituïda l’any 1994 amb l’objectiu de realitzar les actuacions urbanístiques i de construcció encomanades per l’Ajuntament de Lleida.

 

L’EMU de Lleida SL té entre els seves finalitats actuals la gestió dels Plans de Barris finançats per l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, l’execució del planejament urbanístic, el desenvolupament  i execució de les actuacions concertades de millora urbana,  la realització  d’obres de dotació de serveis urbans i, en general, les obres que constitueixin una inversió en les infraestructures del municipi.

 

Així mateix forma part del seu objecte la planificació, execució i gestió de totes les polítiques municipals d’habitatge encarregades per l’Ajuntament de Lleida de forma directa o en coordinació amb altres Administracions Públiques o entitats que tinguin aquesta finalitat. Dins d’aquest àmbit, també constitueix el nostre objecte, la gestió i administració del patrimoni municipal, la realització d’operacions relacionades amb la promoció, rehabilitació i construcció d’habitatges.


c/ Cavallers 10-12, 1r pis     25002 Lleida     Telf: 973 700 606     Fax: 973 700 488     emu@paeria.es